Misiune indeplinita? Motivele politico-economice pentru care Rusia isi retrage trupele din Siria

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 07:50
1017 citiri
Misiune indeplinita? Motivele politico-economice pentru care Rusia isi retrage trupele din Siria
Foto: Arhiva Ziare.com

Ofensiva armatei ruse in Siria s-a terminat oficial, marti, insa lasa in urma multa distrugere si un regim care va beneficia foarte mult de pe urma interventiei armatei tarii conduse de Vladimir Putin.

Dar care sunt motivele pentru care liderul de la Kremlin a luat brusc aceasta decizie? CNN incearca sa gaseasca raspunsul la intrebare.

"Munca eficienta a armatei noastre a creat conditiile pentru inceperea procesului de pace. Cred ca obiectivul Ministerului Apararii si fortelor armate ruse a fost, per ansamblu, indeplinit. Cu participarea armatei ruse, fortele armate siriene si fortele patriotice siriene au putut ajunge la o rasturnare fundamentala in lupta impotriva terorismului international si au preluat controlul in aproape toate aspectele", a precizat, luni, Vladimir Putin.

Putin face o miscare neasteptata: A ordonat retragerea fortelor ruse din Siria

Interventia militara in Siria a Rusiei a inceput in septembrie 2015, iar criticii lui Putin sustin ca scopul declarat ...citeste mai departe despre "Misiune indeplinita? Motivele politico-economice pentru care Rusia isi retrage trupele din Siria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia retrage trupe Siria, #de ce Rusia retrage trupe Siria, #retragere trupe Rusia Siria , #Stiri Macroeconomie