Mugur Isarescu: Acum este momentul ca Romania sa stimuleze consumul

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 14:14
1446 citiri
Mugur Isarescu: Acum este momentul ca Romania sa stimuleze consumul
Foto: evz.ro

Acum este momentul ca Romania sa stimuleze consumul, intr-o maniera echilibrata, ca sa nu stricam echilibrul atins cu atat de mare greutate, a declarat, vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

"Cred ca acum este momentul ca Romania, intr-o maniera echilibrata, sa stimuleze consumul. Sa mergem spre 4% crestere economica fara sa stricam echilibrul atins cu atat de mare greutate. Este necesara stimularea consumului sanatos, nu excesiv. Sa speram ca odata cu venirea primaverii sa creasca mai mult optimismul si inclinatia pentru consum", a spus Mugur Isarescu in conferinta de prezentare a raportului trimestrial asupra inflatiei.

Discursul guvernatorului este diferit de cel pe care il avea in 2011, remarca zf.ro, cand Isarescu afirma ca stimularea consumului este o idee proasta, chiar periculoasa. Declaratia guvernatorului era facuta si in contextul perioadei electorale, cunoscut fiind ca in Romania, orice an electoral este insotit de numeroase derapaje in ...citeste mai departe despre "Mugur Isarescu: Acum este momentul ca Romania sa stimuleze consumul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mugur Isarescu stimulare consum, #Mugur Isarescu crestere economica 2014 , #Stiri Macroeconomie