Negocieri pana in miez de noapte si fara niciun rezultat: Grecia ramane fara bani

Joi, 04 Iunie 2015, ora 07:47
1130 citiri
Negocieri pana in miez de noapte si fara niciun rezultat: Grecia ramane fara bani

Divergentele persista intre Grecia si creditorii ei pentru a ajunge la deblocarea eliberarii unei transe vitale de ajutor pentru supravietuirea financiara a tarii si discutiile vor fi reluate in zilele urmatoare.

Discutiile dintre Grecia si partenerii sai "vor fi reluate in cateva zile", a anuntat in noaptea de miercuri spre joi seful zonei euro, Jeroen Dijsselbloem, dupa o reuniune la Bruxelles considerata "foarte buna", noteaza AFP.

La invitatia presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, prim-ministrul grec Alexis Tsipras s-a dus miercuri la Bruxelles pentru un dineu de lucru, la care a participat de asemenea Dijsselbloem. Scopul a fost de a incerca sa se gaseasca bazele unui acord care sa permita plata a 7,2 miliarde de euro catre Grecia, promisa de mult timp.

Grecia, fata in fata cu "Sfanta Treime": Avertisment de la Atena

"A fost o intalnire constructiva. Au fost facute unele progrese in intelegerea pozitiilor reciproce asupra diferitelor propuneri. S-a... citeste mai departe despre "Negocieri pana in miez de noapte si fara niciun rezultat: Grecia ramane fara bani" pe Ziare.com

#Grecia negocieri Bruxelles, #Grecia creditori UE , #Stiri Macroeconomie