Noi detalii in dosarul lui Dan Sova: Fost director de la Rovinari, urmarit penal - de ce este acuzat

Miercuri, 20 August 2014, ora 14:52
1082 citiri
Noi detalii in dosarul lui Dan Sova: Fost director de la Rovinari, urmarit penal - de ce este acuzat

Fostul director de investitii la Rovinari, Laurentiu-Dan Ciurel, este urmarit penal intr-un dosar care vizeaza contractele incheiate de acesta cu Casa Sova, pe vremea cand era director la fostul Complex Energetic Rovinari. Anchetatorii au facut publice noi detalii despre modul in care Ciurel i-a atribuit firmei de avocatura a celui din urma contracte de asistenta juridica.

In sarcina lui Ciurel s-au retinut trei infractiuni de abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, din care una in forma continuata, se arata intr-un comunicat DNA.

Astfel, arata anchetatorii, pe 21 martie, cand era director la Directia Investitii din cadrul Complexului Energetic Rovinari, Ciurel a intreprins demersuri in vederea incheierii, cu SCA "Sova si Asociatii", a unui contract de asistenta juridica denumit "Consultanta juridica pentru incheierea contractelor de finantare si executie a instalatiilor de desulfurare aferenta grupurilor energetice 3 si 6 ...citeste mai departe despre "Noi detalii in dosarul lui Dan Sova: Fost director de la Rovinari, urmarit penal - de ce este acuzat" pe Ziare.com

#director Ciurel Rovinari Sova, #Ciurel urmarit penal Sova , #Stiri Macroeconomie