Nou constructor pentru primul lot al autostrazii Nadlac-Arad: Cand incep lucrarile

Vineri, 07 Martie 2014, ora 13:46
1897 citiri
Nou constructor pentru primul lot al autostrazii Nadlac-Arad: Cand incep lucrarile
Foto: Arhiva

Noul constructor al primului lot din autostrada Nadlac - Arad, respectiv asocierea Astaldi - Max Boegl, va incepe lucrarile cel mai devreme in aprilie, abia dupa ce evalueaza daca exista degradari la lucrarile realizate anterior de Romstrade, in timp ce sase pasaje vor fi reproiectate.

Reprezentantii constructorului primului lot din autostrada Nadlac-Arad au declarat, joi, ca in acest moment se face organizarea de santier, iar cel mai probabil in luna aprilie vor incepe efectiv lucrarile.

Potrivit lui Danut Dascalu, director adjunct al santierului, in acest moment are loc si o evaluare a lucrarilor realizate de Romstrade si a eventualelor degradari aparute in perioada in care santierul a fost abandonat, dupa rezilierea contractului cu fostul constructor.

"Facem unele inspectii pe teren, pentru a stabili metoda de continuare a lucrarilor si pentru a evalua degradarile care ar putea exista. Estimam ca in aprilie incepem efectiv lucrul, urmand sa aducem pe santier pana la 400 de ...citeste mai departe despre "Nou constructor pentru primul lot al autostrazii Nadlac-Arad: Cand incep lucrarile" pe Ziare.com

#autostrada Nadlac Arad, #constructie autostrada nadlac Arad, #lucrari autostrada Nadlac Arad , #Stiri Macroeconomie