Nu un proiect de tara, ci o necesitate: Autostrada Targu Mures - Iasi - Chisinau

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 07:43
842 citiri
Nu un proiect de tara, ci o necesitate: Autostrada Targu Mures - Iasi - Chisinau

Presedintele Romaniei se afla in cautarea unui proiect de tara. Incercarea pare a fi laudabila, dar arata starea in care se afla clasa politica, incapabila in a urmari proiectul de tara initiat de inaintasi: o tara romaneasca pentru toti romanii si in care resursele sa fie folosite in interesul poporului roman.

Este rusinos ca trebuie sa o spun: dar va trebui sa nu ne mai propunem un proiect de tara, ci sa facem ceva mai putin: cel putin o autostrada care sa lege Targu-Mures de Chisinau trecand prin Iasi.

Eu spun sa nu mai dam bani pe nimic altceva decat pentru plata salariilor si haideti ca in doi ani de zile sa vedem acest obiectiv realizat. Si, apoi, cand il terminam pe acesta, ne propunem sa il facem pe urmatorul si tot asa pana simtim ca nu mai este nimic de facut.

Fiecare ministru si partid politic vine cu propriile interese. Obiectivele de investitii se opresc, deoarece nu a castigat cine trebuie licitatia, firmele sunt impinse de multe ori in faliment ca urmare a... citeste mai departe despre "Nu un proiect de tara, ci o necesitate: Autostrada Targu Mures - Iasi - Chisinau" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada Targu Mures Iasi Chisinau, #autostrada Ardeal Moldova , #Stiri Macroeconomie