O mare actrita americana: Romania are o problema serioasa cu gazele de sist

Duminica, 08 Iunie 2014, ora 14:45
1879 citiri
O mare actrita americana: Romania are o problema serioasa cu gazele de sist

Actrita americana Debra Winger, aflata la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), a declarat ca Romania are o problema serioasa cu exploatarea gazelor de sist.

Debra Winger, careia i-a fost inmanat la TIFF premiul pentru intreaga cariera, a sustinut o conferinta de presa in care i-a fost ceruta parerea si despre problema gazelor de sist.

"Aveti o problema serioasa aici, in Romania, cu gazele de sist. Singura (tara) care a interzis exploatarea in aceasta zona este Bulgaria. Trebuie sa ne amintim faptul ca gazul natural este o sintagma foarte buna pentru vanzare, pentru brand, dar de fapt este combustibil fosil", a declarat actrita americana, potrivit Digi24.

Debra Winger a mentionat ca "nu ne mai putem juca cu combustibilii fosili", care au un rol important in aparitia schimbarilor climatice.

"In anii '50- '60 aceste straturi se aflau foarte sus sub scoarta pamanteasca, iar acum este sub straturi stancoase si acestea sunt strapunse si se folosesc chimicale sa ...citeste mai departe despre "O mare actrita americana: Romania are o problema serioasa cu gazele de sist" pe Ziare.com

#Debra Winger Romania, #Debra Winger TIFF 2014, #Debra Winger gaze sist , #Stiri Macroeconomie