O misiune FMI vine in Romania: ANAF, vizata de experti

Marti, 21 Iulie 2015, ora 21:06
1033 citiri
O misiune FMI vine in Romania: ANAF, vizata de experti
Foto: Ministerul de Finante

O misiune tehnica a Fondului Monetar International (FMI) va sosi miercuri in Romania, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) fiind una dintre institutiile care urmeaza sa fie vizitate de expertii Fondului, au declarat, marti, surse oficiale.

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, declara la jumatatea lunii iunie ca o misiune FMI ar urma sa vina in Romania la mijlocul acestei luni.

"Misiunea FMI vine pe 15 iulie. Maine (16 iunie n.red.) vine Comisia Europeana. Acum vin separat. Mai intai Comisa Europeana, pana la finalul lunii, iar din 15 iulie vine Fondul Monetar International. Dar este foarte important pentru ca acea misiune depinde de aceasta a Comisiei Europene", a precizat Ministrul Finantelor pe 15 iunie.

O luna mai tarziu, in data de 17 iulie, seful de la Finante a reiterat ca acordul cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana ramane in picioare pana in septembrie, iar Romania trebuie sa profite de perioada ramasa pentru a indeplini cat mai... citeste mai departe despre "O misiune FMI vine in Romania: ANAF, vizata de experti" pe Ziare.com

#misiune FMI Romania iulie, #misiune FMI Romania, #misiune FMI Romania ANAF , #Stiri Macroeconomie