O noua portiune de autostrada trebuie demolata? Reactia CNADNR

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 15:22
844 citiri
O noua portiune de autostrada trebuie demolata? Reactia CNADNR
Foto: Arhiva Ziare.com

Episodul Orastie-Sibiu pare ca nu este unul singular. O noua portiune de autostrada, de data aceasta ce apartine lotului 2 din tronsonul Lugoj-Deva, ar putea fi demolata. Coincidenta sau nu, ambele lucrari sunt realizate de aceeasi firma, fata de care CNADNR a facut de curand o plangere penala.

Surse oficiale din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi din Romania (CNADNR) au declarat pentru Capital ca o portiune din cei 17 km de autostrada aflati pe lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva ar putea fi demolata, din cauza faptului ca s-a constatat folosirea materialelor de slaba calitate.

Ponta a gasit vinovatul pentru dezastrul autostrazii Sibiu-Orastie si are si o solutie (Video)

Deci se pare ca se repeta episodul de la autostrada Orastie-Sibiu, unde o portiune va fi demolata in dreptul kilometrului 60, din cauza infiltrarilor de apa subterane.

Portiuni din autostrada Sibiu-Orastie, demolate pe ambele cai de rulare (Video)

"Avem un raport in urma unei expertize efectuata pe ...citeste mai departe despre "O noua portiune de autostrada trebuie demolata? Reactia CNADNR" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada demolata Orastie Sibiu, #probleme autostrada Orastie Sibiu, #autostrada Orastie Sibiu , #Stiri Macroeconomie