O noua rectificare bugetara - ce promite Victor Ponta

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 13:39
1023 citiri
O noua rectificare bugetara - ce promite Victor Ponta
Foto: Gov.ro/Arhiva

Rectificarea bugetara care se va discuta vineri, intr-o sedinta speciala de guvern, se inscrie in tintele asumate si in cele convenite cu institutiile financiare internationale, inclusiv in ceea ce priveste deficitul, al carui nivel ar urma sa se situeze la 1,86 la finele anului, a declarat, marti, premierul Victor Ponta.

"Rectificarea bugetara ne va pastra in toate tintele pe care le-am stabilit si in bugetul de stat si cu institutiile financiare internationale. 1,86 (deficit - n.red.) va fi, da? In conditiile in care acum inca avem excedent bugetar, macar sa putem sa cheltuim toti banii, nu pe salarii, ci pe zonele de proiecte ca sa ajungem la 1,86, pe investitii locale, pe investitii publice", a afirmat Ponta, la inceputul sedintei saptamanale a Executivului.

Prim-ministrul a precizat ca sedinta de guvern ordinara a fost devansata cu o zi, urmand ca miercuri si joi sa se discute in cadrul Guvernului, dar si al coalitiei de guvernare detalii privind rectificarea ...citeste mai departe despre "O noua rectificare bugetara - ce promite Victor Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta rectificare bugetara, #Ponta bani rectifcare bugetara , #Stiri Macroeconomie