Oprescu ne asigura ca, in 2020, mergem cu metroul la aeroport. Ce se mai intampla cu Drumul Taberei

Duminica, 29 Martie 2015, ora 11:49
1007 citiri
Oprescu ne asigura ca, in 2020, mergem cu metroul la aeroport. Ce se mai intampla cu Drumul Taberei

Bucurestenii vor merge cu metroul la Aeroportul Otopeni pana in anul 2020, cand in Romania ar putea avea loc patru meciuri din Campionatul European de Fotbal, iar aceasta conexiune este una dintre conditii.

O spune primarul Capitalei Sorin Oprescu, care sustine ca pana la urma se va gasi miliardul de euro (aproximativ) pentru lucrarile de constructie a magistralei pana la Aeroportul Otopeni.

Noroc cu UEFA: Decizie de ultima ora luata de Metrorex

"O sa gasim. Anii astia nu stau degeaba", a precizat Oprescu, intrebat intr-o emisiune la Pro TV daca vom avea metrou pana la aeroport in 2020, asa cum cer organizatorii Campionatului European de Fotbal.

"Pantelimon se va termina, Iancului la fel. O sa fie si metrou. Am indraznit sa fac vorbire de legatura intre stradion (Arena Nationala - n.red.) si aeroport. Doamne, ce discutii au fost! In Romania nu ai voie sa visezi (...) ", a declarat edilul.

Sorin Oprescu a mentionat, de asemenea, ca statiile de metrou prevazute in zona ...citeste mai departe despre "Oprescu ne asigura ca, in 2020, mergem cu metroul la aeroport. Ce se mai intampla cu Drumul Taberei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#metrou aeroport Otopeni, #metrou Otopeni meciuri, #metrou Drumul Taberei , #Stiri Macroeconomie