Partidele politice, chemate la discutii pe Codul Fiscal - Cum raspunde UDMR

Marti, 28 Iulie 2015, ora 20:35
852 citiri
Partidele politice, chemate la discutii pe Codul Fiscal - Cum raspunde UDMR
Foto: Facebook/Kelemen Hunor

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a spus marti ca formatiunea din care face parte va participa la dialogul pe marginea Codului Fiscal, deoarece este de parere ca orice dialog intre Putere si Opozitie este binevenit.

PNL critica rectificarea bugetara si cheama partidele la consultari: Bugetul, pusculita PSD (Video)

Acesta a declarat ca a discutat cu copresedintele PNL Alina Gorghiu, cu care a stabilit ca o astfel de intalnire ar putea avea loc dupa 15 august, informeaza Adevarul, care citeaza Mediafax.

"Am citit scrisoarea PNL catre liderii partidelor politice si am avut o discutie cu doamna Alina Gorghiu. Pe teme de interes major, de interes general pentru societatea romaneasca, eu cred ca orice dialog politic este binevenit intre Opozitie si cei de la guvernare.

Ar fi bine pe termen lung sa reusim sa punem in paranteza lupta politica atunci cand este vorba despre subiecte mari, cum este Codul Fiscal, reorganizarea administrativ teritoriala sau alte subiecte. Eu salut ...citeste mai departe despre "Partidele politice, chemate la discutii pe Codul Fiscal - Cum raspunde UDMR" pe Ziare.com

#UDMR consultari partide cod fiscal, #consultari partide cod fiscal, #Kelemen Hunor cod fiscal , #Stiri Macroeconomie