Pasaj rutier nefolosit, pentru ca tir-urile nu au loc sa intre. Primar: A fost gresit din start

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 15:00
1702 citiri
Pasaj rutier nefolosit, pentru ca tir-urile nu au loc sa intre. Primar: A fost gresit din start
Foto: Arhiva Ziare.com

Un pasaj peste calea ferata din Curtici, judetul Arad, a fost finalizat de sase luni, in urma unei investitii de aproape 28 de milioane de lei, insa este inchis pentru ca autovehiculele de mare tonaj nu au spatiu de viraj pentru a intra pe noua constructie.

Autoritatile locale spun ca locul de amplasare a pasajului "a fost gresit din start" si ca problema trebuie rezolvata de CFR, care de altfel a anuntat ca au fost incepute lucrari, relateaza News.ro.

In cadrul proiectului de reabilitare a caii ferate Frontiera Ungaria - Curtici - Arad - Simeria, CFR a construit si un pasaj rutier peste linii pentru accesul in orasul Curtici, care se face acum la calea ferata.

CFR a ales sa construiasca pasajul pentru a permite trenurilor sa circule in zona cu viteza mai mare, in conditiile in care proiectul modernizarii caii ferate are ca scop atingerea unei viteze de pana la 160 de kilometri pe ora.

Aberatia zilei: Un stalp de electricitate crescut fix in mijlocul drumului

Constructia ...citeste mai departe despre "Pasaj rutier nefolosit, pentru ca tir-urile nu au loc sa intre. Primar: A fost gresit din start" pe Ziare.com

#pasaj tir Arad, #pasaj ingust tir , #Stiri Macroeconomie