Pasaj suprateran la Domnesti: Cat ne va costa si cand e gata

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 11:12
1342 citiri
Pasaj suprateran la Domnesti: Cat ne va costa si cand e gata
Foto: Arhiva Ziare.com

Veste buna pentru locuitorii din Domnesti, judetul Ilfov, avand in vedere ca a fost atribuit contractul de realizare a unui pasaj suprateran.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a transmis ofertantilor, vineri, rezultatul procedurii de achizitie publica.

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com, asocierea S.C. STRACO GRUP S.R.L. - S.C. COMNORD S.A. - S.C. SPECIALIST CONSULTING S.R.L. a fost desemnata castigatoare.

Acest grup de firme a depus o oferta in valoare de 91,55 milioane de lei. Durata contractului este de 51 luni, din care 3 luni reprezinta perioada de proiectare, 24 luni perioada de constructie si 24 luni perioada de notificare a defectelor.

In prezent, procedura de achizitie publica se afla in perioada de depunere a unor posibile contestatii impotriva rezultatului procedurii.

Cand va fi finalizat si cat va costa pasajul din zona centurii Bucuresti - Domnesti

"Precizam ca realizarea obiectivului va facilita accesul ...citeste mai departe despre "Pasaj suprateran la Domnesti: Cat ne va costa si cand e gata" pe Ziare.com

#pod centura bucuresti domnesti, #pod domnesti, #pasaj centura bucuresti domnesti, #pasaj domnesti , #Stiri Macroeconomie