Planul de salvare pentru Grecia trebuie sa treaca de cel mai greu hop: Parlamentul Germaniei

Sambata, 15 August 2015, ora 17:50
1367 citiri
Planul de salvare pentru Grecia trebuie sa treaca de cel mai greu hop: Parlamentul Germaniei
Foto: Parlamentul Germaniei

Parlamentul german va vota miercuri noul program de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, a anuntat sambata un purtator de cuvant al Legislativului, citat de agentia DPA.

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro au aprobat, vineri seara, cel de-al treilea program de asistenta financiara pentru Grecia, care trebuie sa adopte o serie de reforme macroeconomice, in sensul cresterii taxelor si reducerii deficitului bugetar, pentru a obtine ajutorul de 86 de miliarde de euro.

Unele dintre statele membre ale zonei euro, inclusiv Germania, trebuie sa-si consulte parlamentele cu privire la noul plan de asistenta financiara. Celelalte tari care trebuie sa organizeze voturi in Parlament sunt Austria, Estonia, Portugalia si Spania, in timp ce Legislativul grec a aprobat acordul vineri.

Veste buna in prag de weekend de la Bruxelles: Grecii primesc banii de care au atata nevoieCriza din Grecia, departe de a fi rezolvata: FMI anunta suma uriasa... citeste mai departe despre "Planul de salvare pentru Grecia trebuie sa treaca de cel mai greu hop: Parlamentul Germaniei" pe Ziare.com

#plan salvare Grecia votat Parlament Germania, #Germania vot acord Grecia , #Stiri Macroeconomie