Ponta a gasit vinovatul pentru dezastrul autostrazii Sibiu-Orastie si are si o solutie

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 12:12
1324 citiri
Ponta a gasit vinovatul pentru dezastrul autostrazii Sibiu-Orastie si are si o solutie
Foto: YouTube/Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, care este vinovatul, in viziunea sa, pentru situatia dezastruoasa a autostrazii Sibiu-Orastie. Mai mult, a identificat si o solutie pentru ca astfel de incidente sa nu se mai intample.

"Azi avem sedinta de guvern pentru rectficarea bugetara si e o rectificare pozitiva, toate solutiile venite din partea ministerelor, autoritatilor din cadrul Guvernului si din afara Guvernului au primit raspuns pozitiv, pentru ca avem mai multi bani la buget, iar acest lucru e meritul romanilor, care si-au platit taxele, al politicilor fiscale pe care le-am implementat.

In acelasi timp, nu vreau sa vad doar partea plina a paharului, ci si pe cea goala: lucrarile in infrastructura, unde stam prost. E o realitate veche, pe care putem sa o transformam in circ politic", a spus premierul, la debutul sedintei de guvern dedicate rectificarii.

El a dat exemplul autostrazii Sibiu-Orastie, precizand ca cei care striga acum si arata cu degetul sunt cei care au ...citeste mai departe despre "Ponta a gasit vinovatul pentru dezastrul autostrazii Sibiu-Orastie si are si o solutie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta vinovat autostrada Sibiu Orastie, #Ponta autostrada Sibiu Orastie, #Ponta achizitii publice , #Stiri Macroeconomie