Ponta: Consiliul Fiscal ne-a dat mereu avize negative, a sustinut politica lui Basescu si Boc

Luni, 30 Martie 2015, ora 18:42
1121 citiri
Ponta: Consiliul Fiscal ne-a dat mereu avize negative, a sustinut politica lui Basescu si Boc

Consiliul Fiscal a acordat mereu avize negative actualului guvern, deoarece a fost infiintat in 2010 de presedintele si premierul de atunci, Traian Basescu si Emil Boc, si gandeste economia in parametrii construiti de acestia, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

"Consiliul Fiscal intotdeauna da avize negative de cand suntem noi. Ei sunt din 2010, au sustinut politica economica a lui Basescu si Boc, au o alta gandire, ce sa facem. Din cate stiu eu, au dat aviz negativ si cand am redus TVA la paine, si cand am redus CAS. Daca ei gandesc economia asa cum au facut-o Boc si Basescu, e normal sa nu ne intalnim pe aceeasi....ne respectam si cu asta basta", a spus Ponta.

La remarca presei ca si Fondul Monetar International a transmis consideratii negatie la adresa noului Cod Fiscal, premierul a raspuns ca Romania este condusa de Guvern iar el, ca prim-ministru, isi asuma responsabilitati.

"Discutam si cu FMI, cu toata lumea, dar, daca vreti, atunci ii chem pe cei de la FMI ...citeste mai departe despre "Ponta: Consiliul Fiscal ne-a dat mereu avize negative, a sustinut politica lui Basescu si Boc" pe Ziare.com

#Ponta Consiliu Fiscal avize negative, #Ponta Coduri Fiscale , #Stiri Macroeconomie