Ponta critica Guvernul Ciolos: Cand nu ai habar despre economie si viata reala, spui ca faci un studiu

Marti, 29 Decembrie 2015, ora 13:00
1305 citiri
Ponta critica Guvernul Ciolos: Cand nu ai habar despre economie si viata reala, spui ca faci un studiu
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta critica decizia Guvernului Ciolos de a majora salariul minim pe economie de la 1 mai 2016, precizand ca ar fi fost foarte bine ca acesta sa fie marit de la 1 ianuarie.

Guvernul a cazut la pace cu sindicatele pe salariul minim: De cand va creste si cu cat

"Pentru ca toti cei care ar trebui sa vorbeasca din pacate tac (din indiferenta, teama sau pur si simplu pentru ca sunt in vacanta in tari tropicale), pot sa spun eu simplu si clar: e foarte bine sa fie marit salariul minim pe la 1.200 ron de la 1 ianuarie!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

El a precizat ca majorarea la inceputul anului nu are impact bugetar negativ si ajuta bugetul de asigurari sociale prin incasari suplimentare stabile.

Totodata, potrivit fostului premier, cresterea salariului minim de la 1 ianuarie nu afecteaza mediul economic, combate munca "gri" si stimuleaza munca "la alb" fiscalizata si consumul.

"Nu afecteaza mediul economic (deja nimeni nu mai angajeaza in mod real ...citeste mai departe despre "Ponta critica Guvernul Ciolos: Cand nu ai habar despre economie si viata reala, spui ca faci un studiu" pe Ziare.com

#majorare salariu minim, #Victor Ponta majorare salariu minim, #salariu minim majorat mai , #Stiri Macroeconomie