Ponta, despre creditele in franci elvetieni: Spre deosebire de demagogi, nu vreau sa vindem iluzii (Video)

Luni, 19 Ianuarie 2015, ora 14:00
1026 citiri
Ponta, despre creditele in franci elvetieni: Spre deosebire de demagogi, nu vreau sa vindem iluzii (Video)
Foto: B1 Tv

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca doreste discutii atat cu reprezentantii conducerilor partidelor politice, dar mai ales cu specialisti pe tema legislatiei economice, in contextul problemelor aparute la cei care au credite in franci elvetieni.

El a precizat, insa, ca nu poate garanta solutii punctuale pentru romanii afectati de cursul francului elvetian si ca nu vrea sa vanda iluzii sau sa stranga capital politic prin declaratii demagogice, atacandu-l in acest sens pe liderul PNL Catalin Predoiu.

Sedinta extraordinara in Parlament pentru romanii cu credite in franci

"Nu exista o solutie a unui partid, ci doar posibilitatea in discutiile cu BNR, bancile private si grupurile parlamentare sa vedem ce masuri se pot lua. E vorba de 75 de mii de persoane, sa vedem daca se poate face ceva. Insa, si imi asum acest lucru, vreau sa nu vindem iluzii, sa nu cream asteptari nerealiste.

Am vazut un punct de vedere extrem de demagogic, cred ca pe la dl. Predoiu, care nu se poate ...citeste mai departe despre "Ponta, despre creditele in franci elvetieni: Spre deosebire de demagogi, nu vreau sa vindem iluzii (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta romani credite franci elvetieni, #curs leu franc elvetian , #Stiri Macroeconomie