Ponta, despre pretul gazelor la iarna: Va rog sa nu credeti manipularile!

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 12:28
992 citiri
Ponta, despre pretul gazelor la iarna: Va rog sa nu credeti manipularile!
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta da asigurari ca populatia nu trebuie sa fie ingrijorata pentru ca in aceasta iarna nu va plati un pret mai mare la gaze.

"O spun cat se poate de clar: pretul gazelor naturale pentru populatie nu va creste in aceasta iarna! Va rog sa nu credeti manipularile care spun altceva. Guvernul isi respecta angajamentele!", a postat, vineri, pe Facebook Victor Ponta.

Joi, Victor Ponta a explicat ca va exista un calendar pentru liberalizare, in conditiile in care in mass-media aparusera speculatii cu privire la cresterea pretului la gaze.

"Este o decizie a Parlamentului Romaniei. Sigur, vom continua discutiile cu Comisia Europeana in asa fel incat calendarul de liberalizare sa tina cont si de realitati. Guvernul Romaniei respecta in primul rand legile adoptate de Parlamentul Romaniei si, in al doilea rand, avem o relatie de colaborare cu Comisia Europeana in asa fel incat Romania sa-si indeplineasca obligatiile, dar sa tina cont si de interesele consumatorilor ...citeste mai departe despre "Ponta, despre pretul gazelor la iarna: Va rog sa nu credeti manipularile!" pe Ziare.com.

#Ponta crestere pret gaze, #Ponta calendar liberalizare pret gaze , #Stiri Macroeconomie