Ponta, nemultumit de parteneriatul strategic cu SUA: Economic nu merge foarte bine. Facem un update

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 13:53
1171 citiri
Ponta, nemultumit de parteneriatul strategic cu SUA: Economic nu merge foarte bine. Facem un update
Foto: B1 Tv

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca vrea sa atraga mai multe investitii americane.

"O sa facem un update la foaia de parcurs la zona comerciala. Trebuie sa avem cat mai multe investitii, nu doar din Europa, cat si din SUA. Parteneriatul strategic cu SUA merge foarte bine din punct de vedere militar si politic, dar nu merge foarte bine pe tema economica", a sustinut premierul, la debutul sedintei de Guvern.

El si-a exprimat dorinta ca tot mai multe companii mari americane sa investeasca in tara noastra, din cat mai multe domenii, nu doar cele din sectorul energetic.

Declaratia vine la doar cateva ore dupa ce insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, a purtat o scurta discutie cu Ponta la Palatul Victoria.

Tariceanu a discutat cu Ponta la Guvern. Dean Thomson, prezent la Palatul Victoria

Ce vor americanii

In noiembrie 2014, Dean Thompson a precizat ca Romania este o tara a oportunitatilor, insa, pentru a profita de aceste oportunitati, trebuie sa ...citeste mai departe despre "Ponta, nemultumit de parteneriatul strategic cu SUA: Economic nu merge foarte bine. Facem un update" pe Ziare.com

#Ponta investitii SUA, #Ponta parteneriat strategic SUA, #Romania investitii SUA, #Ponta americani investitii , #Stiri Macroeconomie