Ponta: Nu marim nicio taxa in 2015. Reducerea CAS nu e pomana electorala

Marti, 02 Decembrie 2014, ora 15:00
1433 citiri
Ponta: Nu marim nicio taxa in 2015. Reducerea CAS nu e pomana electorala

Prim-ministrul Victor Ponta a spus, dupa discutia avuta marti la Palatul Victoria cu delegatia FMI, ca nu va fi crescuta nicio taxa in anul 2015, insa a evitat sa vorbeasca atat despre taxarea marilor averi dorita de UNPR, cat si despre reduceri de taxe.

Intrebat cum a fost discutia cu FMI, Ponta a raspuns: "Buna, pentru ca au constatat si ei nu doar ca avem crestere economica, ci ca avem un deficit de doar 0,2 la suta din PIB".

"Nu marim nicio taxa in 2015 si tot ceea ce s-a adoptat pana acum se poate face. Sa mai si scadem alte taxe... dati-ne voie sa putem face lucrul asta", a mai spus premierul.

Victor Ponta, fata in fata cu delegatia FMI la Palatul Victoria - cine participa la discutii

Acesta a subliniat ca urmatoarea misiune a FMI va veni in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, "dar ne-am luat niste angajamente de a nu mari nicio taxa si impozit. Inainte de a vorbi de alte reduceri de taxe, important este sa la mentinem pe acestea".

Victor Ponta a subliniat si ...citeste mai departe despre "Ponta: Nu marim nicio taxa in 2015. Reducerea CAS nu e pomana electorala" pe Ziare.com

#Victor Ponta taxe 2015, #Ponta reducere CAS, #Ponta pomeni electorale, #Ponta reducere taxe , #Stiri Macroeconomie