Ponta: Romania duce cateva razboaie in acelasi timp. Dar nu sunt conventionale, ca in Ucraina

Luni, 11 Mai 2015, ora 12:33
951 citiri
Ponta: Romania duce cateva razboaie in acelasi timp. Dar nu sunt conventionale, ca in Ucraina
Foto: Digi 24

Romania duce cateva razboaie in acelasi timp, nu conventionale precum in Ucraina, ci unul in energie - deoarece Federatia Rusa poate santaja Europa cu gaz si energie - si un altul cu niste oameni necunoscuti, care ataca in fiecare secunda sistemele de date si tehnologice, afirma premierul Victor Ponta.

Seful Executivului a facut aceste declaratii, luni, la "Summit-ul Regional pentru Securitate Cibernetica & Misiunea Economica a SUA", care are loc la Palatul Parlamentului.

Ponta: Securitatea cibernetica priveste viata de zi cu zi a fiecarui cetatean - Ce trebuie sa facem

"In aceasta regiune complicata, in care Romania reprezinta un bastion de securitate, de stabilitate, de predictibilitate, avem cateva razboaie pe care le ducem in acelasi timp. Din fericire, nu razboaie conventionale, asa cum se intampla in estul Ucrainei si in alte zone, dar razboaie la fel de dificile", a sustinut Ponta.

In primul rand, el sustine ca e vorba de un razboi pe energie. Seful Guvernului a ...citeste mai departe despre "Ponta: Romania duce cateva razboaie in acelasi timp. Dar nu sunt conventionale, ca in Ucraina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta razboaie Romania, #Ponta Rusia gaze, #Ponta Rusia santaj gaze, #Ponta atacuri cibernetice, #Ponta securitate informatica , #Stiri Macroeconomie