Ponta se face ca nu vede riscurile care planeaza deasupra economiei Romaniei in 2016?

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 08:57
1250 citiri
Ponta se face ca nu vede riscurile care planeaza deasupra economiei Romaniei in 2016?
Foto: Arhiva Ziare.com

Cursa electorala de anul viitor reprezinta un nor negru pentru prognoza de dezvoltare economica a Romaniei pe termen scurt, arata analistii ING Bank.

Specialistii bancii olandeze au avertizat asupra consecintelor pe care le vor avea in 2016 cresterile salariale acordate in ultima vreme de Guvern, potrivit unei note remise Ziare.com.

"Lefurile marite din domeniul public reprezinta principalul risc asupra balantei fiscale, inaintea alegerilor (cele locale vor fi in iunie 2016, iar cele generale la finalul lunii noiembrie) ", se arata in documentul citat.

Inca o pacaleala pentru pacient. Cum vom plati majorarea salariilor medicilor

E oficial: Profesorii primesc salarii marite cu 15%

Guvernul a adoptat o crestere salariala de 25% pentru medici, care a intrat in vigoare la 1 octombrie 2015, dar si una de 15% pentru profesori. Mai mult, toti bugetarii vor primi mai multi bani dupa adoptarea Legii salarizarii, care ar trebui sa fie gata in maximum doua saptamani.

Cand va fi... citeste mai departe despre "Ponta se face ca nu vede riscurile care planeaza deasupra economiei Romaniei in 2016?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crestere economica romania, #provocari economie 2016, #obstacole economie 2016, #riscuri economie 2016 , #Stiri Macroeconomie