Ponta se pregateste de discutiile cu FMI: Pana acum am avut mereu dreptate (Video)

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 15:38
953 citiri
Ponta se pregateste de discutiile cu FMI: Pana acum am avut mereu dreptate (Video)
Foto: Facebook/Victor Ponta - captura video

Premierul Victor Ponta a salutat, miercuri, datele referitoare la cresterea economica inregistrata de tara noastra in primul trimestru din 2015, precizand ca suntem pe primul loc in Europa la ceva bun.

"Cresterea de 4,2% a ‪PIB de la T1 2014 la T1 2015, recunosc ca este mult mai buna decat ma asteptam - este cea mai mare ‪crestere economica pe care o avem dupa perioada de criza. (...) In acest context, trebuie sa accentuam masurile de dezvoltare ‪economica, de stimulare, de creare de locuri de ‪munca", a precizat premierul Victor Ponta, la debutul sedintei de Guvern.

De asemenea, el a adaugat ca echipa pe care o conduce trebuie sa fie pregatita pentru discutiile de saptamana viitoare cu delegatia Comisiei Europene si a Fondului Monetar International.

De ce-si doreste Teodorovici un nou acord cu FMI - ne-am imprumuta mai ieftin

"Pana acum, am avut mereu dreptate, asa ca sa ramana asa in continuare. Scaderi de taxe, masuri de crestere economica s-au dovedit a fi ...citeste mai departe despre "Ponta se pregateste de discutiile cu FMI: Pana acum am avut mereu dreptate (Video)" pe Ziare.com

#Ponta crestere economica Romania, #crestere economica Romania 2015 , #Stiri Macroeconomie