Ponta: Si in acest an iesim pe plus cu agricultura

Duminica, 26 Octombrie 2014, ora 13:50
1167 citiri
Ponta: Si in acest an iesim pe plus cu agricultura
Foto: TVR Plus

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o emisiune televizata, ca agricultura ramane si in acest an unul dintre motoarele de crestere economica pentru Romania, subliniind ca si in 2014, la fel ca in 2013, acest domeniu va fi pe plus.

"Agricultura ramane si in 2014 unul dintre motoarele de crestere economica pentru Romania, deci iesim pe plus cu agricultura cum am iesit si in 2013. Din punct de vedere politic, agricultura si energia au fost si vor ramane cele doua motoare de crestere constanta a Romaniei pentru ca avem un potential foarte mare. Am incercat si am oferit sprijinul pentru ca banii sa ajunga la timp pentru ca una este daca fermierii isi primesc banii in ianuarie cand ii da Uniunea Europeana si alta este daca ii primesc acum in octombrie de la bugetul de stat si noi ni-i recuperam in ianuarie.

Absolut toate politicile, si cele de la UE, dar si cele bugetare de crestere a sprijinului pentru diverse categorii si diverse situatii, inclusiv despagubirile pentru ...citeste mai departe despre "Ponta: Si in acest an iesim pe plus cu agricultura" pe Ziare.com

#economie agricultura Victor Ponta, #crestere economica agricultura , #Stiri Macroeconomie