Ponta trimite bugetul in Parlament vineri - Vot final odata cu investirea lui Iohannis?

Luni, 08 Decembrie 2014, ora 12:37
1077 citiri
Ponta trimite bugetul in Parlament vineri - Vot final odata cu investirea lui Iohannis?

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca negocierile Guvernului cu delegatia FMI privind bugetul pentru anul 2015 se vor incheia marti, iar proiectul va fi trimis vineri Parlamentului.

De asemenea, prim-ministrul a precizat, intr-o conferinta de presa, ca va propune si un calendar parlamentarilor in acest sens.

Astfel, senatorii si deputatii ar urma sa dea votul final pentru bugetul pe anul viitor duminica, 21 decembrie, cand Parlamentul oricum se reuneste in sedinta comuna cu ocazia depunerii juramantului de catre presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.

"In cursul zilei de luni, marti cel tarziu, finalizam negocierile cu partanerii internationali, Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala, pe liniile principale pe care le-am anuntat, si anume ca nu se adauga niciun fel de taxa sau impozit si ca se acopera toate masurile de crestere economica si protectie sociala pe care le-am anuntat deja, precum reducerea CAS, scutirea de impozit a profitului ...citeste mai departe despre "Ponta trimite bugetul in Parlament vineri - Vot final odata cu investirea lui Iohannis?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta buget Parlament, #trimitere buget Parlament vineri, #vor final buget , #Stiri Macroeconomie