Predoiu, atac la Ponta pe reducerea TVA: Face doar un joc de imagine. A ajuns la concluzia noastra

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 13:37
1017 citiri
Predoiu, atac la Ponta pe reducerea TVA: Face doar un joc de imagine. A ajuns la concluzia noastra

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu il acuza pe Victor Ponta ca "face doar un joc de imagine" cu reducerea TVA la 9% pentru produsele alimentare, incepand din 1 iunie.

Premierul desemnat al liberalilor sustine ca Victor Ponta a ajuns la concluzia PNL si si-a dat seama ca nu e sustenabil sa scada TVA generala la 20% din aceasta primavara, ci din ianuarie 2016. Totusi, prim-ministrul s-a angajat intr-un joc de imagine si a redus TVA doar pentru anumite produse, in opinia lui Predoiu.

"Ponta a anuntat initial ca scade TVA la 20% din aceasta primavara. I-am spus ca nu e sustenabil pana in ianuarie 2016, asa cum am trecut in programul de guvernare PNL. Azi ne-a anuntat ca scade TVA doar la anumite alimente si cota generala din... ianuarie 2016. Concluzia: Ponta face doar un joc de imagine atunci cand vorbeste de masuri economice. A ajuns la concluzia noastra", a scris pe Facebook Catalin Predoiu.

Acesta a subliniat ca, pana la 1 ianuarie 2016, sunt necesare, printre altele,... citeste mai departe despre "Predoiu, atac la Ponta pe reducerea TVA: Face doar un joc de imagine. A ajuns la concluzia noastra" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Predoiu Ponta TVA, #Predoiu atac Ponta TVA, #Predoiu reducere TVA , #Stiri Macroeconomie