Premierul grec a fost tradat de zeci de colegi din partid: "Dezertorii", a treia forta din Parlamentul elen

Vineri, 21 August 2015, ora 12:54
1047 citiri
Premierul grec a fost tradat de zeci de colegi din partid: "Dezertorii", a treia forta din Parlamentul elen
Foto: Facebook/Alexis Tsipras

Rebelii din partidul Syriza, care au contestat masurile de austeritate promovate de Guvern, l-au parasit pe premierul elen Alexis Tsipras si vor infiinta o noua formatiune politica.

In total, 25 de parlamentari vor face parte din Partidul Unitatii Populare (PUP), informeaza The Guardian.

E un nume ironic, avand in vedere constantele dezacorduri intre rebeli si aliatii lui Tsipras, care au condus la crearea acestei formatiuni.

Noua criza in Grecia: Premierul Alexis Tsipras a demisionat, urmeaza alegeri anticipate (Video)

PUP va fi condus de fostul ministrul al Energiei, Panagiotis Lafazanis, si va deveni al treilea cel mai mare partid din Parlamentul de la Atena.

Dar care va fi misiunea lui?

"Vom contribui la formarea unui front amplu, progresist, democratic, care va participa in alegeri pentru a impune anularea acordurilor cu creditorii", se arata intr-un comunicat.

@NickMalkoutzis Should read Populist Unity- Jonathan Hoare (@JonathanHoare) August 21, ...citeste mai departe despre "Premierul grec a fost tradat de zeci de colegi din partid: "Dezertorii", a treia forta din Parlamentul elen" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tsipras tradat colegi partid, #Tsipras partid nou, #Tsipras demisie Grecia, #premier grecia demisie , #Stiri Macroeconomie