Presedintele Consiliului Fiscal raspunde acuzatiilor facute de Ponta: Nu am spus asa ceva

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 08:38
1199 citiri
Presedintele Consiliului Fiscal raspunde acuzatiilor facute de Ponta: Nu am spus asa ceva

Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal (CF), a raspuns acuzatiilor aduse de premierul Victor Ponta, care a sustinut ca membrii acestei institutii spun ca Guvernul nu ar trebui sa plateasca drepturile salariale castigate in instanta de unii bugetari, precum si unele arierate.

"Noi (Consiliul Fiscal - n.red.) nu am spus ca nu vrem sa se plateasca acele obligatii, sunt stabilite de justitie si trebuiau achitate in 2015, cand erau programate", a spus Ionut Dumitru, referitor la acuzatiile premierului Victor Ponta facute miercuri, la debutul sedintei de guvern.

Prim-ministrul a mentionat ca nu intelege opozitia Consiliului Fiscal fata de a treia rectificare bugetara din 2014.

"Putem sa nu mai platim nimic din ce trebuie sa platim in 2015, terminam anul cu deficit 0,2% din PIB, dar la anul tot trebuie sa platim titluri executorii, arierate, tor ceea ce vine din anii din urma. Este o decizie cu care sunt de acord Comisia Europeana si Fondul Monetar International.

Nu am sa ...citeste mai departe despre "Presedintele Consiliului Fiscal raspunde acuzatiilor facute de Ponta: Nu am spus asa ceva" pe Ziare.com

#presedinte Consiliul Fiscal acuzatii Ponta, #Consiliu Fiscal rectificare bugetara, #a treia rectificare bugetara , #Stiri Macroeconomie