Presedintele Klaus Iohannis a deschis targul Indagra 2016

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 14:55
1039 citiri
Presedintele Klaus Iohannis a deschis targul Indagra 2016

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban, si ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, au deschis miercuri, la Romexpo, Indagra 2016 - cea mai mare manifestare expozitionala dedicata agriculturii din Europa de Sud-Est.

"Prin dimensiunile targului, care au depasit orice asteptare, Indagra a devenit lider in Europa de Est si de Sud-Est. Este cel mai mare targ organizat de Romania, in orice domeniu de activitate. In acest an, Indagra a crescut cu 14% si suntem mandri si onorati sa avem 720 de participanti", a declarat Mihai Daraban in deschiderea evenimentului.

Prezent la deschiderea evenimentului, presedintele Klaus Iohannis a aratat ca la Indagra participa companii importante din tara si din strainatate, ceea ce este un indiciu pentru potentialul imens pe care agricultura romaneasca il are.

"Este foarte important sa stim sa promovam in mod inteligent atuurile noastre, fie ca ne referim la potentialul ...citeste mai departe despre "Presedintele Klaus Iohannis a deschis targul Indagra 2016" pe Ziare.com

#Indagra 2016, #targ agricultura 2016 , #Stiri Macroeconomie