Presedintele Portugaliei da semnalul pentru relansarea cooperarii economice cu Romania

Joi, 18 Iunie 2015, ora 12:45
886 citiri
Presedintele Portugaliei da semnalul pentru relansarea cooperarii economice cu Romania
Foto: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, aflat intr-o vizita de stat in Romania, a participat joi la forumul de afaceri Romania - Portugalia, unde s-a intalnit cu presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban.

Cu aceasta ocazie, liderul portughez a punctat ca isi doreste ca acest forum economic sa duca la intarirea relatiilor economice dintre cele doua state.

"Acest forum este o ocazie excelenta pentru a imbunatati relatiile dintre Romania si Portugalia. M-as bucura ca firmele romanesti prezente aici sa stabileasca legaturi cu cele portugheze. Companii portugheze activeaza deja in romania, in diferite domenii, ceea ca ma face sa cred ca putem creste valoarea schimburilor comerciale", a declarat Anibal Cavaco Silva.

Acesta a punctat ca, in ultimii ani, Portugalia a facut eforturi pentru a-si imbunatati rezultatele macroeconomice si a-si reveni de pe urma crizei economice care a afectat Uniunea Europeana.

"In ultimii patru ani, in ...citeste mai departe despre "Presedintele Portugaliei da semnalul pentru relansarea cooperarii economice cu Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presedinte Portugalia vizita Romania, #relatiie economice Romania Portugalia, #Mihai Daraban Portugalia, #CCIR Portugalia , #Stiri Macroeconomie