Presedintele unei tari din centrul Europei: Sanctiunile impotriva Rusiei vor fi ridicate. Sunt total inutile

Marti, 12 Mai 2015, ora 10:24
939 citiri
Presedintele unei tari din centrul Europei: Sanctiunile impotriva Rusiei vor fi ridicate. Sunt total inutile
Foto: Kremlin.ru/Arhiva

Sanctiunile impuse Rusiei de catre Occident ar putea fi ridicate pana la finalul anului, a transmis presedintele ceh Milos Zeman.

"Vreau sa precizez ca e posibil ca sanctiunile sa fie ridicate in totalitate, chiar inainte de sfarsitul anului. Consiliul European va discuta aceasta situatie in iunie, cred", a spus Zeman in cadrul unui interviu acordat ziarului Kommersant din Rusia.

Cat o costa pe Rusia sanctiunile date de Occident - In sfarsit, Moscova recunoaste

El considera ca masurile economice luate impotriva tarii conduse de Vladimir Putin sunt "complet inutile", in timp ce restrictiile politice au fost introduse pentru a impiedica o invazie in Ucraina, informeaza Sputnik News.

"Cred ca toate miscarile facute de politicienii rusi demonstreaza ca nu va fi vorba de o interventie in estul Ucrainei", a mai spus Zeman, care a adaugat ca luptele din regiune s-au mai ...citeste mai departe despre "Presedintele unei tari din centrul Europei: Sanctiunile impotriva Rusiei vor fi ridicate. Sunt total inutile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presedinte Cehia sanctiuni Rusia, #Cehia sanctiuni Rusia, #ridicare sanctiuni Rusia, #sanctiuni Rusia occident , #Stiri Macroeconomie