Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Prioritatile pentru infrastructura Romaniei, identificate de Comisia Europeana

Prioritatile pentru infrastructura Romaniei, identificate de Comisia Europeana
Autostrada Sibiu-Pitesti, reabilitarea intregului tronson de cale ferata Arad-Constanta, imbunatatirea navigatiei pe segmentul romanesc al Dunarii, dar si conexiunile intre porturile, aeroporturile si retelele feroviare si rutiere sunt prioritatile pentru Romania identificate de Comisia Europeana.

Executivul comunitar a facut o serie de 9 studii privind dezvoltarea si finantarea retelei TEN-T pana in anul 2030. Nevoile financiare pentru aceasta perioada pentru intreaga Uniune au fost calculate la 700 de miliarde de euro.

Iar ele pot fi finantate prin fondurile structurale, facilitatea Connecting Europe sau prin planul de investitii Juncker.

Proiectele identificate de Comisie vor fi luate in calcul in deciziile privind alocarile de fonduri europene pe perioada 2014-2020, prin facilitatea Connecting Europe, dar constituie si ...citeste mai departe despre "Prioritatile pentru infrastructura Romaniei, identificate de Comisia Europeana" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 937 ori