Privatizarea CFR Marfa: "E ca la domnisoare - nu e cand si-a propus sa se marite, ci cand vrea unul s-o ia"

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 17:59
1510 citiri
Privatizarea CFR Marfa: "E ca la domnisoare - nu e cand si-a propus sa se marite, ci cand vrea unul s-o ia"

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a vorbit, vineri, despre privatizarea CFR Marfa, comparand procedura cu...maritisul la domnisoare.

Ioan Rus a declarat, dupa discutiile cu delagatia Fondului Monetar International (FMI), ca CFR Marfa a trecut pe profit si ca prioritatea in procesul de privatizare nu este viteza, ci pretul pe care l-ar putea obtine statul roman.

Mugur Isarescu, despre FMI: Suntem pregatiti pentru orice scenariu. Negocierile merg bine

"CFR Marfa este in acest moment in situatia de a angaja un consultant juridic, dupa aia urmeaza consultantul de tranzactie si procesul in sine. CFR Marfa este in acest moment o companie adusa pe profit; nu mai este o companie pe pierdere, ca si CFR Calatori, ca si CFR Infrastructura. Toate trei sunt in acest moment pe profit.

Ii vom reduce si mai mult costurile si vom creste veniturile, astfel incat, pana la momentul privatizarii, sa aiba pret la vanzare. Nu este importanta viteza cu care vindem ceva ce ne apartine, ci pretul ...citeste mai departe despre "Privatizarea CFR Marfa: "E ca la domnisoare - nu e cand si-a propus sa se marite, ci cand vrea unul s-o ia"" pe Ziare.com

#Ioan Rus CFR Marfa, #Rus CFR Marfa domnisoare, #privatizare CFR Marfa , #Stiri Macroeconomie