Protest masiv la Dacia: E un miting impotriva PSD-ALDE. Transferul contributiilor va avea un efect devastator

Joi, 02 Noiembrie 2017, ora 17:01
1132 citiri
Protest masiv la Dacia: E un miting impotriva PSD-ALDE. Transferul contributiilor va avea un efect devastator
Foto: Arhiva/Ziare.com

Sindicatul Automobile Dacia a anuntat, joi, ca va organiza un miting de protest la care vor participa aproximativ 8.000 de salariati, de la mai multe fabrici din judetul Arges, care sunt nemultumiti de transferul taxelor de la angajator la angajat.

Viceliderul Sindicatul Automobile Dacia (SAD), Ion Iordache, a declarat ca protestul va avea loc in fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Mioveni, in data de 7 noiembrie.

"Este un miting de protest impotriva coalitiei PSD-ALDE. Suntem nemultumiti de propunerea transferului taxelor si impozitelor de la angajator la angajat. Este fara precedent si vom lupta impotriva acestui lucru. Acest transfer ar avea un efect devastator asupra salariatilor", a declarat Iordache.

Sindicalistul a precizat ca mitingul are drept scop si incheierea contractelor colective de munca la nivel de ramura.

In plus, prin acest demers, sindicalistii vor sa isi exprime indignarea fata de faptul ca lucrurile nu merg intr-o directie clara in ceea ce priveste constructia autostrazii Pitesti - Sibiu.

Iohannis, despre trecerea contributiilor la angajat: Promisiunea ca salariile cresc este pur si simplu falsaCNSLR Fratia anunta greva generala din cauza noului Cod fiscal: Scad salariile si pierdem locurile de muncaCe are de gand sa faca Guvernul pe banii nostri - schimbari radicale pentru angajati si firme. Amanari pentru pensionariGuvernul n-a fost convingator. Trei sferturi dintre angajati cred ca salariile le vor scadea dupa transferul contributiilor ...citeste mai departe despre "Protest masiv la Dacia: E un miting impotriva PSD-ALDE. Transferul contributiilor va avea un efect devastator" pe Ziare.com

#Dacia protest contributii angajati, #protest Dacia PSD ALDE Tudose , #Stiri Macroeconomie