Putin nu a primit nota de trecere pentru modul in care a gestionat criza: Economia Rusiei in 2016

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 18:25
1505 citiri
Putin nu a primit nota de trecere pentru modul in care a gestionat criza: Economia Rusiei in 2016
Foto: Kremlin.ru/Arhiva

Presedintele rus Vladimir Putin nu a gestionat cum trebuie criza prin care trece tara sa, iar economia va avea de suferit in continuare, pe fondul sanctiunilor Occidentului si petrolului ieftin.

Bloomberg a rugat mai multi analisti sa acorde note liderului de la Kremlin, iar 27% dintre ei i-au dat "F", cea mai mica posibila.

Insa cum s-a ajuns aici?

Economia Rusiei a inceput sa intre pe o panta descendenta inca din primul trimestru din 2012, cu mult inainte ca pretul petrolului sa se prabuseasca sau ca Occidentul sa impuna sanctiuni. Iar ritmul a devenit din ce in ce mai accelerat, astfel ca Banca Mondiala estimeaza ca produsul intern brut nominal al tarii conduse de Vladimir Putin va fi in 2017 mai mic decat in 2012.

Fostul ministru de Finante, Alexei Kudrin, considera ca recesiunea va "bantui" in Rusia in acest an, insa e posibil ca economia sa revina pe crestere in 2017. Altii sunt de parere ca luminita de la capatului tunelului e mult mai aproape, transmite Voice of ...citeste mai departe despre "Putin nu a primit nota de trecere pentru modul in care a gestionat criza: Economia Rusiei in 2016" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia crestere economica 2016, #economie Rusia 2016, #probleme Rusia 2016 , #Stiri Macroeconomie