Raport oficial: Iesirea Marii Britanii din UE va afecta negativ vietile a milioane de oameni

Luni, 29 Februarie 2016, ora 16:33
1378 citiri
Raport oficial: Iesirea Marii Britanii din UE va afecta negativ vietile a milioane de oameni
Foto: Arhiva Ziare.com

Productia de masini, fermele, serviciile financiare si vietile a milioane de britanici care traiesc in celelalte tari europene vor fi afectate de o eventuala iesire a Marii Britanii din UE, procesul fiind unul de durata, arata un raport oficial realizat de Guvernul de la Londra.

Printre consecintele Brexit-ului se numara un deceniu de incertitudine, care va lovi "pietele financiare, investitiile si lira". De asemenea, documentul mai arata ca e posibil ca drepturile celor doua milioane de expati britanici nu vor mai fi garantate.

Raportul obtinut de The Guardian mentioneaza ca nu este fezabil ca iesirea Marii Britanii din UE sa aiba loc in termen de doi ani, asa cum prevad tratatele europene.

Mai degraba, procesul ar putea fi finalizat cu succes in 10 ani, perioada care ar fi suficienta pentru ca Londra sa implementeze un nou acord comercial si alte intelegeri cu statele membre UE, iar apoi cu SUA si restul lumii.

Britanicii care sustin Brexit-ul acuza Guvernul ca a lansat o ...citeste mai departe despre "Raport oficial: Iesirea Marii Britanii din UE va afecta negativ vietile a milioane de oameni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#efecte iesire Marea Britanie UE, #efecte Brexit, #Brexit efecte britanici, #Brexit raport oficial , #Stiri Macroeconomie