Razboiul din Ucraina, castiguri neasteptate pentru Romania - venituri "picate din cer"

Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 14:00
1058 citiri
Razboiul din Ucraina, castiguri neasteptate pentru Romania - venituri "picate din cer"

Criza din Ucraina a dus la cresterea traficului aerian din Romania cu 30%, ceea ce a suplimentat veniturile Romatsa cu 5% fata de anul trecut, potrivit directorului general adjunct al companiei, Fanica Carnu.

"Romatsa a avut un an complex din doua motive. Primul este legat de criza din Ucraina, care a dus la cresterea traficului, la incarcarea activitatii controlorilor, la un nivel apropiat de capacitatea maxima.

Cresterea maxima a fost de pana la 30%, dar care nu a dus la crestera veniturilor Romatsa cu 30%, pentru ca modul de calcul al unitatilor de servicii nu urmareste proportional cresterea traficului. Veniturile Romatsa vor creste cu pana la 5% ca urmare a intensificarii traficului", a declarat Carnu, potrivit Mediafax.

Reprezentantul companiei a explicat ca Romatsa nu a suplimentat numarul de controlori de trafic pentru a face fata cresterii traficului aerian, ...citeste mai departe despre "Razboiul din Ucraina, castiguri neasteptate pentru Romania - venituri mai mari "picate din cer"" pe Ziare.com

#criza Ucraina Romania, #trafic aerian Romania Ucraina, #Romatsa criza Ucraina , #Stiri Macroeconomie