Record istoric pentru regina Angliei. Cat de bogata este de fapt monarhia britanica

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 10:21
876 citiri

In ciuda speculatiilor legate de o scadere a averii reginei Elisabeta a II-a, monarhia britanica are o avere considerabila. Presa externa analizeaza avutia regala in contextul in care miercuri, pe 9 septembrie, regina devine monarhul cu cea mai indelungata domnie din regatul britanic.

O analiza Reuters a activelor regale arata ca monarhia britanica are o avere estimata la 22,8 miliarde de lire sterline (34,8 miliarde de dolari), scrie Business Insider.

Totusi, aceasta avutie nu plaseaza monarhia britanica in top 10 pe lista bogatilor lumii, condusa de Bill Gates. Totusi, scrie sursa citata, averea plaseaza familia regala in top 20 la nivel global, alaturi de Michael Bloomberg sau fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Printesa de 4 luni care produce miliarde

Cu toate acestea, estimarile averii monarhiei britanice sunt complicate, deoarece o parte din active se afla in proprietati private, in timp ce o alta - precum Crown Estate, o companie care asigura venituri pentru regina ...citeste mai departe despre "Record istoric pentru regina Angliei. Cat de bogata este de fapt monarhia britanica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avere regina Anglia, #Elisabeta avere familia regala , #Stiri Macroeconomie