Rectificare de buget: Se taie de la Transporturi si se da primarilor

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 19:32
1267 citiri
Rectificare de buget: Se taie de la Transporturi si se da primarilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Proiectul celei de-a doua rectificari bugetare pe acest an prevede taierea sumei de 1,6 miliarde de lei de la Transporturi si transferarea a circa 2 miliarde de lei primarilor.

Conform proiectului obtinut de jurnalistii de la Profit.ro, fondurile de rezerva ale Guvernului vor fi alimentate cu circa 1,2 miliarde de lei, acesti bani ajungand de obicei tot la autoritatile locale.

De asemenea, primarii vor mai primi si circa 1 miliard de lei in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

De asemenea, vor fi suplimentate bugetele de la Agricultura (769 milioane lei), Fondurile Europene (729 milioane lei), Aparare (558 milioane lei), Educatie (271 milioane lei), Interne (269 milioane lei), Justitie (245 milioane lei), SRI (140 milioane lei), Externe (132 milioane lei) si Munca (80 milioane lei), informeaza sursa citata.

In schimb, se vor taia bani de la Transporturi - 1,6 miliarde lei, Ministerul Energiei -... citeste mai departe despre "Rectificare de buget: Se taie de la Transporturi si se da primarilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rectificare bugetara Transporturi primari, #Ponta rectificare bugetara 2015 , #Stiri Macroeconomie