Rectificarea bugetara, aprobata de Guvern - Documentul final inca nu e public

Marti, 28 Iulie 2015, ora 15:41
1132 citiri
Rectificarea bugetara, aprobata de Guvern - Documentul final inca nu e public
Foto: Youtube/Guvernul Romaniei

Guvernul a aprobat prima rectificare bugetara pentru anul 2015, in sedinta de marti, dar documentul integral inca nu a fost facut public.

Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota, care a precizat ca "forma completa a actului privind rectificarea urmeaza sa apara pe site-ul Ministerului Finantelor", potrivit Agerpres.

El a spus ca au avut loc doar cateva modificari minore. "S-au adaugat doua alineate, respectiv la articolul 25, de catre MApN, prin care se autorizeaza Ministerul Apararii sa utilizeze o suma de bani pentru activitati specifice, iar la articolul 5, MAE a adaugat un alt alineat".

Pana la difuzarea acestei stiri, Ministerul de Finante nu a publicat documentul in forma finala, pe site-ul sau existand doar forma inaintata Guvernului.

Ponta insista ca nu se taie nimic

La debutul sedintei de Guvern, premierul Victor Ponta a insistat asupra faptului ca rectificarea bugetara este una pozitiva. De asemenea, a tinut sa... citeste mai departe despre "Rectificarea bugetara, aprobata de Guvern - Documentul final inca nu e public" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rectificare bugetara aprobata, #rectificare bugetara guvern, #rectificare bugetara , #Stiri Macroeconomie