Reuters: Daca Grecia va cadea, nimeni nu vrea sa aiba amprentele pe arma crimei

Duminica, 26 Aprilie 2015, ora 14:23
1118 citiri
Reuters: Daca Grecia va cadea, nimeni nu vrea sa aiba amprentele pe arma crimei
Foto: freestock.ca

Jocul de-a soarecele si pisica dintre Grecia si creditorii internationali se transforma intr-un joc vicios al acuzatiilor, pe masura ce statul elen se apropie de faliment, liderii europeni si cei eleni fiind de acord asupra unui singur lucru, sa nu aiba amprentele pe arma crimei, comenteaza Reuters.

Daca Atena va ramane fara bani si va intra in incapacitate de plata in urmatoarele saptamani, ceea ce pare tot mai posibil, nimeni nu vrea sa fie acuzat ca a impins tara in prapastie sau ca nu a reusit sa o salveze.

Guvernul de stanga al Greciei a identificat deja vinovatul, Germania, cel mai mare contributor al Europei, acuzata ca a impus grecilor politici de austeritate toxice, provocand o criza umanitara.

Guvernele din zona euro pregatesc terenul pentru a da vina pe guvernul fara experienta al premierului Alexis Tsipras pentru ca nu a reusit sa isi respecte angajamentele si a evitat deciziile dificile.

"Facem tot posibilul sa salvam Grecia de ea insasi, dar in final depinde ...citeste mai departe despre "Reuters: Daca Grecia va cadea, nimeni nu vrea sa aiba amprentele pe arma crimei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza financiara Grecia, #criza datorie Grecia, #ajutor Grecia , #Stiri Macroeconomie