Riscam sa ramanem si fara bani, si fara autostrada: Noua lucrare blocata de contestatii

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 17:45
1200 citiri
Riscam sa ramanem si fara bani, si fara autostrada: Noua lucrare blocata de contestatii

Romania ar putea sa nu mai beneficieze de fondurile europene destinate construirii autostrazii Sebes-Turda, dupa ce CNADNR a organizat o licitatie-fulger, care a fost contestata de firmele care au pierdut.

Informatia a fost furnizata de vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Alba, Florin Roman.

Insa surse oficiale au precizat pentru Evenimentul Zilei ca guvernantii au stabilit deja ca acele contestatii sa fie rezolvate cu "celeritate" de catre Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC).

"Daca nu se rezolva problema si nu se da drumul la lucrari, pierdem banii europeni. Si asa, Romania a beneficiat de termenul stabilit de europeni - n+3, adica ultimii bani (pentru exercitiul financiar 2007-2013 - n.red.) pot fi decontati in 2016. Nu reusim, pierdem banii si nu avem nici autostrada", a explicat vicepresedintele CJ Alba, pentru publicatia mentionata.

Pe masa CNSC exista patru contestatii, pentru fiecare lot al autostrazii Sebes-Turda, care ar trebui ...citeste mai departe despre "Riscam sa ramanem si fara bani, si fara autostrada: Noua lucrare blocata de contestatii" pe Ziare.com

#contestatii autostrada Sebes Turda, #bani europeni autostrada Sebes Turda, #fonduri europene autostrada Sebes Turda , #Stiri Macroeconomie