Romanca sefa a misiunii FMI in Grecia, laudata si de presa cipriota: O veritabila "doamna de fier"

Joi, 30 Iulie 2015, ora 18:02
996 citiri
Romanca sefa a misiunii FMI in Grecia, laudata si de presa cipriota: O veritabila "doamna de fier"
Foto: captura video Youtube/ Mega

Romanca Delia Velculescu atrage tot mai mult atentia presei internationale, dupa ce a fost numita sefa delegatiei FMI in Grecia.

Dupa ce a fost comparata de o publicatie elena cu sefa FMI, Christine Lagarde, publicatia britanica The Guardian aminteste ca presa cipriota a numit-o "doamna de fier".

Romanca joaca rolul principal in noul act al dramei salvarii Greciei, scrie The Guardian despre economista, subliniind ca aceasta si-a creat o reputatie de otel ca lider al echipei de negociatori FMI in Cipru.

Porecla de "doamna de fier" a primit-o in timpul discutiilor din Cipru si, date fiind relatiile proaste dintre Atena si creditorii sai, duritatea romancei va fi testata din nou in zilele urmatoare, sustine publicatia citata.

Presa greaca: Romanca sefa a misiunii FMI, versiunea bruneta a Christinei Lagarde

Velculescu ajunge la Atena in contextul incertitudinilor privind al treilea imprumut salvator acordat de FMI Greciei. Premierul grec Alexis Tsipras spera sa ajunga la o ...citeste mai departe despre "Romanca sefa a misiunii FMI in Grecia, laudata si de presa cipriota: O veritabila "doamna de fier"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Delia Velculesc sefa misiune FMI, #Velculescu misiune FMI Grecia, #romanca sefa FMI Grecia, #Delia Velculescu doamna de fier , #Stiri Macroeconomie