Romania ar putea sa aiba 1.000 de kilometri de autostrada, la finalul lui 2017

Duminica, 10 Iulie 2016, ora 13:07
674 citiri
Romania ar putea sa aiba 1.000 de kilometri de autostrada, la finalul lui 2017
Foto: Ziare.com - Arhiva

Romania ar putea finaliza 260 de noi kilometri de autostrada in 2016 si 2017, pe baza stadiilor de executie de pe diversele santiere, astfel ca retaua nationala va ajunge la aproape 1.000 de kilometri la finalul anului viitor, arata calculele News.ro, pe baza declaratiilor directorului general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Catalin Homor.

In prezent, Romania are 733 de kilometri de autostrada, insa in acest bilant este inclus si lotul de 22 de kilometri al autostrazii Sibiu-Orastie, inchis la zece luni dupa inaugurare pentru grave deficiente.

Acest lot va fi dat in folosinta in luna septembrie a acestui an, dupa ce lucrarile de remediere vor fi finalizate, sustine seful CNADNR.

"Am semnat contractul de proiectare pentru consolidare si imbunatatire a capacitatii portante a terenului de fundare, lucru care nu a fost luat in calcul de proiectantul initial. Urmeaza ca, in cel mult doua saptamani, sa avem proiectul pe masa pentru a ...citeste mai departe despre "Romania ar putea sa aiba 1.000 de kilometri de autostrada, la finalul lui 2017" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrazi gata, #numar kilometri autostrazi , #Stiri Macroeconomie