Romania, in recesiune Politicienii Opozitiei: Intreaga populatie sufera de incompetenta Guvernului

Vineri, 15 August 2014, ora 12:19
1337 citiri
Romania, in recesiune Politicienii Opozitiei: Intreaga populatie sufera de incompetenta Guvernului

Politicienii Opozitiei au reactionat, joi, dupa anunturile privind scaderea PIB cu 1%, comparativ cu primul trimestru, precum si intrarea Romaniei in recesiune tehnica.

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, remarca faptul ca "ei tac malc", dupa publicarea informatiei privind recesiunea economica, facand trimitere la o postare pe blog, cu referire la PSD si premierul Victor Ponta.

"Ziceti voi daca nu e maestru al manipularii! Suntem in recesiune economica, iar ei tac malc", scrie pe Facebook Alina Gorghiu, publicand apoi linkul catre postarea de pe blog.

"PSD crede ca merge la infinit sa faci conferinte de presa pe subiecte de can-can, si sa ascunzi datele economice negative. Cresterea anuala a coborat semnificativ la nivel trimestrial, de la 3,9% la 1,2%, iar produsul intern brut a scazut in trimestrul al doilea cu 1% fata de primul trimestru.

Datele publicate pe primele sase luni arata si ca investitiile straine directe au inregistrat un recul fata de perioada ...citeste mai departe despre "Romania, in recesiune Politicienii Opozitiei: Intreaga populatie sufera de incompetenta Guvernului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania recesiune, #Macovei Ponta economie, #Ponta recesiune Romania, #Cristian Preda economie Romania, #Alina Gorghiu recesiune Romania , #Stiri Macroeconomie