Rompetrol cere intrarea in insolventa - Compania da vina pe trecut

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 12:23
1555 citiri
Rompetrol cere intrarea in insolventa - Compania da vina pe trecut

Rompetrol S.A. a solicitat Tribunalului Bucuresti deschiderea procedurii de reorganizare a societatii, in vederea continuarii operatiunilor comerciale derulate atat in Romania, cat si in strainatate, se arata intr-un comunicat al societatii.

Textul arata ca, la sfarsitul anului trecut, "societatea a fost obligata, in solidar cu alte persoane fizice, de catre Curtea de Apel Bucuresti la plata sumei de 58,5 milioane USD, la care se adauga dobanda legala calculata incepand cu data de 05.01.2001.

Aspectele avute in vedere de Curtea de Apel Bucuresti privesc fapte savarsite in perioada 1999 - 2001, cu mult inainte de anul 2007 cand KazMunayGas a devenit actionarul majoritar al grupului de societati din care face parte si Rompetrol S.A."

Rompetrol sustine ca si-a aratat toata deschiderea in cursul procedurilor legale demarate de autoritatile fiscale pentru identificarea si evaluarea activelor sale, acestea instituind un sechestru asiguratoriu asupra bunurilor sale.

"Punerea in... citeste mai departe despre "Rompetrol cere intrarea in insolventa - Compania da vina pe trecut" pe Ziare.com

#Rompretrol cerere insolventa, #Rompetrol insolventa , #Stiri Macroeconomie