Rusia a renascut din cenusa proprie: Legaturile cu Europa nu pot fi rupte - oficial francez

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 11:02
1119 citiri
Rusia a renascut din cenusa proprie: Legaturile cu Europa nu pot fi rupte - oficial francez
Foto: Moscow Times

Rusia a renascut din cenusa ca pasarea Pheonix, a dat de inteles francezul Emmanuel Quidet, presedintele Camerei de Comert si Industrie Franco-Ruse, care a punctat faptul ca Europa si tara condusa de Vladimir Putin au nevoie una de alta.

Quidet a lucrat in Rusia inca din anul 1994 si a fost martorul evolutiei acestui stat, arata Moscow Times.

"Tara voastra a trecut printr-o perioada in care era complet la pamant. Nu aveati armata, nu aveati politie, nu aveati bani. Iar acum, ea si-a revenit complet", a transmis Quidet jurnalistilor rusi.

"La inceputul anilor '90, Rusia era tara europeana cu cea mai mica economie, inferioara si Portugaliei, iar acum e una dintre cele mai mari. E ceva absolut incredibil", a mentionat acesta.

De asemenea, el considera ca Europa si Rusia nu vor sa rupa legaturile economice si comerciale, in ciuda conflictului din Ucraina, din cauza caruia Occidentul a impus sanctiuni Kremlinului.

"Problema este ca ne aflam in mijlocul unui joc politic si ...citeste mai departe despre "Rusia a renascut din cenusa proprie: Legaturile cu Europa nu pot fi rupte - oficial francez" pe Ziare.com

#oficial francez legaturi Rusia Europa, #legaturi Franta Europa , #Stiri Macroeconomie