Scandal pe bani: S-a gresit la calcul, Senatul si Camera Deputatilor primesc buget majorat

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 15:39
1080 citiri
Scandal pe bani: S-a gresit la calcul, Senatul si Camera Deputatilor primesc buget majorat
Foto: Arhiva Ziare.com

Bugetele Camerei Deputatilor si Senatului vor intra in dezbaterea Comisiilor de Buget sambata, fiind initial amanate pentru duminica, dupa discutii cu Ministerul de Finante asupra salariilor din institutii, senatorii si deputatii admitand, in cele din urma, ca cifrele sunt corect calculate.

La inceputul sedintei de sambata, parlamentarii din Comisiile de Buget-Finante au solicitat date suplimentare de la Ministerul de Finante, dupa ce atat Senatul, cat si Camera Deputatilor au venit in fata alesilor cerand mai multi bani decat erau prevazuti in proiectul Guvernului.

Scandal pe bani: Senatorii si-au marit de capul lor bugetul pentru salarii cu 62%

Astfel, Camera Deputatilor avea alocata suma de 313,7 milioane de lei, insa si-a votat un buget propriu de 340,7 milioane de lei, in timp ce Senatul avea prevazuta suma de 130 de milioane de lei, aprobandu-si un buget de 166 de milioane de lei.

Majorarile au fost explicate ca fiind necesare pentru plata salariatilor in urma ...citeste mai departe despre "Scandal pe bani: S-a gresit la calcul, Senatul si Camera Deputatilor primesc buget majorat" pe Ziare.com

#buget 2016 Senat Camera Deputatilor, #majorare buget Senat Camera Deputatilor , #Stiri Macroeconomie